parhaat vedonlyöntisivut

Urheiluviikko 16.-22.1.2023

Tällä viikolla tapahtuu taas isoja asioita urheilun saralla. Ja mikä parasta, kaikista näistä isommista tapahtumista on tarjolla livestreamit ja systeemit, joten kotisohvalla tai käytännössä missä tahansa voit katsastaa näitä tapahtumia.

Oma Urheilutapahtumat 2023 kalenterimme näyttää että tälle viikolle on luvassa taas huima kattaus eri lajien huipputapahtumia. Heti viikon alkuun on tarjolla Australian avointen startti tenniksen osalta, tätä herkkua on luvassa vielä seuraavallekin viikolle.

Meneekö Tappara CHL-finaaliin?

CHL:ssä luvassa on välierien toiset ja ratkaisevat ottelut, toivotaan Tapparalle tähän menestystä. Tapparahan nappasi kotonaan 2-0 voiton, joten EV Zugilta vaaditaan vähintään kahden maalin voittoa jotta se voisi päästä edes jatkoille.

Ottelu alkaa tiistaina 17.1. vasta kello 21:15. Sitä ennen voi Cmoren kanavien kautta katsoa vaikkapa toista välieräpeliä Luleå – Frölunda. Näiden joukkueidn välinen ottelu päättyi tasan 2-2.

Rallia Monte Carlosta!

Viikonloppuna alkaa sitten kauan odotettu Monte Carlon ralli ja hallitsevana mestarinahan meillä on Kalle Rovanperä – Jonne Halttunen pariairokaksikko. Autourheilua on odotettu!

Viikonloppuna suksi liikuu niin Ranskassa, Italiassa Japanissa, Italiassa kuin Tampereellakin!

19.1.-
22.1.
AmpumahiihtoAntholz-Anterselva MC
Italia
YLE
20.1.-
22.1.
HiihtoHiihdon SM-kisat 2023
Tampere
YLE
Viaplay
20.1.-
22.1.
MäkihyppySapporo MC
Japani
Viaplay
20.1.-
22.1.
YhdistettyChaux-Neuve MC
Ranska
Viaplay
21.1-
22.1.
HiihtoMilano MC
Italia
Viaplay
YLE