parhaat vedonlyöntisivut

Urheiluviikko 19.12.-25.12. – vuoden hiljaisin sporttiviikko?

Huikea MM-finaali on nyt takana ja Messi sai sen pitkään hamuamansa – Maailmanmestaruuden! Oltiin nyt pitopaikasta mitä mieltä tahansa, niin kyllähän tässä jalkapallon juhlakuukautta vietettiin, vaikkakin hieman outoon aikaan. No kohta jatkuu taas Valioliiga ja muut Euroopan suursarjat ja tammikuussa startataan African Nations Cuppia ja… tapahtumaa riittää vuoden 2023 puolella. Tsekkaa mitä kaikkea onkaan luvassa meidän koostamastamme Urheilutapahtumat 2023 kalenterista jota täydennetään toki koko ajan.

Joulu on jo ovella, mutta kyllä tälläkin viikolla sportataan. Jouluaatto osuu tällä viikolla lauantaille, joten tuleva viikonloppu tulee olemaan kokonaisuudessaan melkoisen hiljainen.

NHL:ssä pelataan Suomen aikaa vielä jouluaaton aamuna, viimeinen ottelu ennen joulua alkaa 24.12. kello 05:30. Sen jälkeen seuraava ottelu lyödäänkin tulille vasta 28.12. kello 02:00. Ansaittu joulutauko siis änäripelaajille. Nämäkin matsit tuttuun tapaan Viaplayltä.

Tuttuun tapaan sporttiviikon kohteista voi lyödä kattavasti vetoa, sieltä vielä joulun rahasetit talteen? Tsekkaa vaikka mitä Mobilebet tai iBet tarjoilee tähän jouluviikkoon!

Urheiluviikon lopuksi hiljennytään joulun viettoon

Maanantaina YLE ja Viaplay näyttää miesten suurpujottelua Alta Badiasta. Maanantaille mahtuu vielä Tappara – Pelicans -ottelu ja on siellä myös Italian Serie B matsi Perugia – Venezia VeikkausTV:stä.

Tiistaina tarjolla on siis NHL:ää, NBA:ta ja Liigastakin nähdään pelit HIFK – Jukurit ja Ilves – KooKoo. Sporttia tulee myös tuutin täydeltä keskiviikkona ja torstaina. Perjantainakin riittää väijyttävää monesta eri lajista, lauantaina sitten pikku hiljaa hiljennytään Joulun viettoon.

Sunnuntai eli joulupäivä vietetään melkoisen leppoisissa merkeissä, toki jo iltasella on luvassa NFL:ää Cmorelta ja myöhäispeli myös Subilta!

Ensi viikko lähtee lujaa liikkeelle!

Tapaninpäivänä pistetään täysi rähinä päälle. Liigassa pelit alkavat jo kello 16:00 kun TPS saa Ilveksen vieraaksi, ja täyden kierroksen pelejä tulee sitten myös kello 17 ja 18:30 alkaen. Tapsanpäivän tanssit kruunaa Championshipin ja Valioliigan legendaariset Boxing Day kiekat! Mutta tämähän on jo seuraavaa urheiluviikoa!