parhaat vedonlyöntisivut

Urheiluviikko 26.12.2022 – 1.1.2023, vuoden loppuun kova sporttisetti!

Tapaninpäivänä (26.12.2022) tavallisesti tapahtuu ja paljon kun kinkkua ja kalkkunaa sulatellaan lajissa kuin lajissa. Yksi legendaarisimmista on varmast Boxing Dayn pelit Valioliigassa, mutta kyllähän tänään otellaan myös Liigassa ja NHL:ssäkkin saadaan pelit käyntiin. Vuotta 2023 ja sen urheilutapahtumia otetaan mainiosti vastaan!

Lätkää tulee toki myös muualta ja Cmore näyttää mm. Spengler Cupin kaikki ottelut Sveitsin Davosissa. Tänä vuonna HIFK on mukana tässä legendaarisessa turnauksessa.

Eikä siinä vielä todellakaan kaikki, sillä tänään starttaa myös Jääkiekon U20 Nuorten MM-kisat suomen osalta kun vastaan luistelee Sveitsi. Discovery+ ja TV5 välittää nuo kisat kaikelle kansalle.

Tiistaina on tarjolla mm. YLEltä naisten alppihiihtoa ja paljon muutakin urheilua. U20 jengi pelaa tiistaina Slovakiaa vastaan.

Alppihiihdot jatkuvat isosti myös keskiviikona ja Liigassa nährään myös viisi peliä Cmoren kanavien kautta. Ja The Mäkiviikko alkaa Obersdorfin osakilpailulla!

Torstain urheiljuhlaan kuuluu heti alkajaiseksi tietenkin NHL:n ja NBA:n parhaat pelit, päivällä vastaanotteimet valloittaa talviurheilun setit niin Eurosportin kuin YLE:nkin kanavien kautta. Jalkapallon ystäville on luvassa mm. Championshipin kuumimmat taistot. Ja Suomen U20 jengillä on vuorossa Latvia-peli.

Viikonloppuna tapahtuu taas

Perjantaina on luvassa roppakaupalla jälleen NBA ja NHL -herkkua, iltasella päästään nauttimaan jälleen Liigan ja Mestiksen parhaista paloista.

Vuoden viimeisenä päivänä starttaa myös Tour de Ski ja Val Müstairissa kamppaillaan heti kärkeen sprinteissä. Illemmalla on sitten luvassa myös legendaarisen Mäkiviikon toinen osakilpailu Garmish-Partenkirchenissä. Valitettavasti suomalaisia ei tänäkään vuonna ole kilpailemassa mäkiviikon voitosta, muista sijoista kyllä.

Uuden vuoden viettoon on luvassa myös mukavasti tarjontaa kun YLE ja Viaplay lähettävät otteluita NHL:stä. Ylen yksi ottelu on Vegas Golden Knights – Nashville Predators (klo 22), Viaplay aloittaa oman uuden vuoden tulituksen jo klo 20 alkavilla Boston Bruins – Buffalo Sabres ja Columbus Blue Jackets – Chicago Blackhawks otteluilla.

Illan ja vuoden kruunaa USA – Suomi U20 ottelu, joka alkaa kello 22:00. Kyllä siinä taas viikoksi riittää katsottavaa ja jännitettävää. Nyt on viimeinen hetki hyödyntää eri vedonlyöntisivujen parhaat tämän vuoden tarjoukset. Kohta on uusi vuosi 2023 ja uudet kujeet!