parhaat vedonlyöntisivut

Viikkokatsaus 5.-11.6.2023

Tälläkin viikolla hienosti ja isosti urheilua eri kanavissa. Kruununa lienee tämän viikon lauantaina pelattava jalkapallon Mestarien Liigan finaali, mutta paljon muutakin on tarjolla. Perjantaina saadaan nauttia Timanttiliigan osakilpailusta Pariisista ja jääkiekkoakin vielä pelataan NHL:ssä. Ja tietenkin NBA:ssa pelataan odotettuja finaaleja. Tähän päälle kotimaiset palloilusarjat pesiksestä ja jalkapallosta!

Eikä unohdeta keskiviikkona starttaavaa yleisurheilun Motonet GP 2023 -sarjaa ja yleisurheilun jatkuvaa Timanttiliigaa! Perjantaina ollaan Pariisissa ja Cmore näyttää taas koko lystin!

Mestarien Liigan finaali

Pitkän jalkapallokauden kruunaa Mestarien Liigan finaali, jossa kohtaavat Manchester City ja Inter Milan. Kertoimien perusteella City on ennakkosuosikki tähän, mutta kumpi joukkueista kestää paremmin ennakkosuosikin paineet?

IBet antaa tähän otteluun kertoimiksi 1.46 – 5.25 – 6.30, mutta onkohan tuossa Interin kertoimessa vähän liikaa?

Rapakon takana räiskitään!

NBA:ssa ja NHL:ssä on päästy hienosti finaalien makuun ja katsottavaahan näissä matseissa riittää. NBA:n finaalit voi väijyä Ruutu+ palvelun kautta, NHL:n finaalit Viaplay / Vsport kanavien ja YLE:n kautta!

NBA:ssa ottelusarja Denver Nuggets – Miami Heat on 1-1 maanantai aamuyön pelin jälkeen. NHL:ssä tilanne Vegas Golden Knights – Florida Panthers on 1-0 ja seuraava matsi pelataan maanantain ja tiistain välisenä yönä.

NBA:n seuraavat ottelut:

  • To 8.6. klo 03:30 Miami – Denver
  • La 10.6. klo 03:30 Miami – Denver
  • Ti 13.6. klo 03:30 Denver – Miami

NHL:n seuraavat pelit:

  • Ti 6.6. klo 03:00 Vegas – Florida
  • Pe 9.6. klo 03:00 Florida – Vegas
  • Su 11.6. klo 03:00 Vegas – Florida