parhaat vedonlyöntisivut

Tapparan CHL-semifinaali pelataan tiistaina 1.2.

Tampereen Tappara on lähellä päästä toteuttamaan unelmaansa CHL-kaukalossa. Finaalipaikka on katkolla kotihallissa, kun jo muutamaan kertaan perutut ja siirretyt semifinaaliottelut ratkaistaankin kerralla Nokia Areenalla tiistaina 1. helmikuuta kello 19:00.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan Tapparan ja Red Bull Münchenin piti pelata kaksiosaiset CHL-semifinaaliottelut tammikuun alussa, mutta koronatapausten vuoksi molemmat ottelut jouduttiin ikävästi perumaan tai siirtämään eteenpäin. CHL:n hallitus teki kuitenkin ratkaisun, jonka mukaan semifinaalit ratkottaisiinkin yksiosaisessa ottelussa tiistaina 25.1. Myös tämä jääkiekko-ottelu jouduttiin perumaan, tällä kertaa Tapparan koronakaranteenin takia.

Nyt on varmistunut, että seuraava yritys on tiistaina 1.2. kello 19:00. Toivottavasti molemmat joukkueet ovat tarpeeksi terveitä tähän otteluun ja Röglelle saadaan finaaliotteluun vastustaja. CHL Finaali tullaan pelaamaan Ängleholmissa eli Röglen kotikentällä 1.3. Jos jostain syystä tuo 1.2. Tappara – Red Bull München joudutaan edelleen siirtämään, on hyvä, että finaaliin on kuitenkin vielä kuukausi aikaa.