parhaat vedonlyöntisivut

Urheiluviikko 23.-29.1.2023

Tammikuun viimeinen kokonainen viikko tarjoaa jälleen huiman määrän erilaista urheilua. Talviurheilu on tietenkin isosti tapetilla ja eri tapahtumien televisioinnit ja streamit valloittavat eri toimijoiden ohjelmat. Yhdistetyn ja mäkihypyn puolella ollaan Itävallassa, hiihdon puolella maailmancupia on luvassa Ranskan Les Roussesista. Tiistaina ja keskiviikkona on luvassa naisten ja miesten alppihiihtoa Itävallan Schladmingistä ja Italian Kronplatzista. Viikonloppuna ollaan jo Tsekin Spindleruv Mlynissä ja Cortina d'Amprezzossa.

Monet odottavat varmasti jo helmikuuta, tuolloin otellaan maailmanmestaruuksista alppihiihdossa, ampumahiihdossa ja hiihdossa! Nyt kannattaa viimeistään käynnistää valmistautuminen näihin kisoihin. Ampumahiihdossa kisataan tällä viikolla myös EM-kisat Sveitsin Lenzerheidessa.

Viikonloppuna saadaan nauttia jälleen Viaplayn kautta huimasta Darts-viihteestä!

Tämä on myös se viikko kun Australian avoimissa ratkotaan tenniksen vuoden ensimmäisen Grand Slam-turnauksen voittajat. Näistä tietenkin voit lyödä kattavasti vetoa esimerkiksi laadukkaalla Stake-betsiportaalin kertoimilla.

Jalkapallossa Bundesliigaa luvassa neljä peliä tiistaina ja keskiviikkona viisi peliä. Ja sitten viikonloppuna jälleen täysi kierros. Englannissa vietetään FA Cup -viikonloppua, sielläkin toki mainioita matseja luvassa!

Taitoluistelun EM-kisat Suomessa!

Yle välittää taitoluistelun EM-kisat kanavillaan. Lähetyksiä tulee viiden päivän ajan keskiviikosta lähtien Espoosta. YLE:n lähetykset löydät kalenteristamme jja suoraan vaikkapa YLE:n sivuilta.